Свържете се с нас! 

1618 София, ул. Пирин 28
тел./факс 02 / 955 76 83
тел./факс 02 / 955 62 21
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сервиз и поддръжка

Извършваме бързи и качествени ремонти на всички видове, лазерни, линейни и матрични принтери, многофункционални машини, факс апарати и копирни машини, давайки три месеца гаранция за всеки извършен от нас ремонт в сервизния център.

В процеса на работа в печатащите устройства се износват и дефектират различни модули и възли. Нашaта цел е ремонт на дефектните блокове (което в болшинството случаи е възможно със смяна на части в тях), а не влагане и продажба на скъпи резерни блокове. След извършване на диагностика, винаги информираме Клиента , за състоянието на машината. При нужда от смяна на резервна част информираме Клиента за всички възможни варианти - цени, варианти на оригинални резервни части или такива на други производители.

Цена на ремонта

С цел качествен ремонт на принтери без оскъпяване, всеки ремонт се оценява спрямо вложения труд, необходим за отстраняване на проблема. Това гарантира, че Клиентът ще заплати само за действително извършената работа.

При приемане на принтер за ремонт в сервиза, се провежда разговор с Клиента за установяване на предполагаемите от Клиента проблеми и повреди, пълна диагностика на принтера и Клиента бива уведомяван за цената на труда. Обсъждат се възможните цени на необходимите резервни части и компоненти.

Трябва да знаете:
  • Сервизни услуги на място при Клиента се извършват само при "дребни" повреди. Всички останали се извършват в сервизната база на ВИДЕОПРИНТ ООД. Допълнителна информация можете да получите на нашите телефони.
  • Таксата за диагностика се заплаща предварително и се приспада като сума след извършване на ремонта. При отказан ремонт такса диагностика не се възстановява. Таксата е в размер на 12,50лв. без ДДС (15лв. с ДДС) за черно-бели принтери; за черно-бели МФУ и цветни принтери - 17лв. без ДДС (20,40лв. с ДДС); 20лв. без ДДС (24лв. с ДДС) за цветни МФУ.
  • Ако нямате възможност да донесете Вашия принтер/копир/факс в нашата сервизна база, можете да се възползвате от услугата за вземане от и доставка до адрес на Клиента за ремонт или диагностика на устройство, като към таксата за диагностика ще Ви бъдат таксувани допълнително и еднократно транспортни разходи по договаряне.